ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 , έχοντας από την ίδρυση της έντονη παρουσία στην Ελληνική αγορά , συμμετέχοντας σε σχεδόν όλα τα μεγάλα έργα που έγιναν στην χώρα , ειδικά τα τελευταία χρόνια .

Η ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΗΣ ΜΕΤΑΛ ΕΕ , είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες με εξειδίκευση τις ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ , τις ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & τις ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ , ενώ πρόσφατα ξεκίνησε την παραγωγή των μεταλλικών προκατασκευασμένων οικημάτων , βρίσκοντας εξαιρετική ανταπόκριση από την αγορά .

Η ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΗΣ ΜΕΤΑΛ ΕΕ , είναι η εταιρεία που μπορεί να προσφέρει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την έγκαιρή και αξιόπιστη ολοκλήρωση των έργων που θα της ανατεθούν .

Με βάσει την πολυετή μας πείρα , την τεχνογνωσία που εξελίσσουμε συνεχώς , τις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζουμε , το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό & το εξειδικευμένο προσωπικό , αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη για τον επαγγελματία κατασκευαστή & τον απαιτητικό ιδιώτη .

Οι πελάτες μας και τα έργα που έχει εκτελέσει ή εταιρεία , ήταν & είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς .

Δέσμευσή μας είναι ή άριστη ποιότητα των κατασκευών μας , ή άψογη τοποθέτηση τους από εξειδικευμένο προσωπικό , η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και φυσικά οι απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές μας .