ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Η εταιρεία Μπουρντένης ιδρύθηκε το 2000 από τον αξιότιμο κύριο Κωνσταντίνο Μπουρντένη με παρουσία στην ελληνική αγορά από το 2000. Συμμετείχε σε όλα σχεδόν τα μεγάλα έργα που έγιναν στην Ελλάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρεία Μπουρντένης είναι από τις πιο εξειδικευμένες και αξιόπιστες εταιρείες Μεταλλικών κατασκευών, Αλουμινοκατασκευών, Περιφράξεων και Σχαρών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει όλες εκείνες τις εγγυήσεις που χρειάζεστε για μια άψογη συνεργασία στον χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου. Οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και παραμένουν η καλύτερη διαφήμιση για μας. Με βάση την πολυετή πείρα μας και την τεχνογνωσία στο χώρο, την οποία εξελίσσουμε συνεχώς με νέες τεχνολογίες και μηχανήματα, συνεχίζουμε να αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη για τον επαγγελματία κατασκευαστή και τον απαιτητικό ιδιώτη.

Υποχρέωσή μας προς εσάς είναι η άριστη ποιότητα στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των έργων από εξειδικευμένο προσωπικό, απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές και όλα αυτά στον σωστό χρόνο παράδοσης.